Om oss

Expressbolaget Budservice i Helsingborg är ett ledande transport- och budföretag i Skåne som grundades 1984 av makarna Jan och Gun Gustavsson i Bjuv utanför Helsingborg, då under namnet Budservice. Några år efter grundandet hade verksamheten blivit större och en större industrilokal var på sin plats. Efter den naturliga flytten till Helsingborg förvärvades företaget Expressbolaget, varefter företaget Expressbolaget Budservice i Helsingborg var fött.

Jan och Gun Gustavsson fortsatte driva företaget fram till 2008 då sonen Kenneth Gustavsson tog över ledarskapet och drev framgångsrikt företag vidare i tiden fram till våren 2014 då nya huvudägarna Lummern Förvaltning AB tillsatte en ny ledningsgrupp. Kenneth fortsatte emellertid som ansvarig för transportoperationer och ämnar att tillföra sin gedigna expertis ett bra tag framöver.

Det nya Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB är starkt och konsoliderat. Vi kommer att fortsätta expansionen i Sydsverige med fokus på både privat- och företagssegmentet. Hela Skåne blomstrar, inte minst tack vare de ökade transportaktiviteterna kring Öresundsbron, varför behovet för duktiga transportörer och budfirmor är fortsatt stort.

Vårt rykte är viktigt för oss. Eftersom vi varit med länge i branschen har vi lyckats arbeta fram ett rykte som vi är stolta över och måna om att förvalta i all tid. Vi är givetvis inte nöjda med gamla meriter utan blickar framåt mot att konstant försöka förbättra tjänster och service. Miljöaspekten är viktigt för oss och vi ser till att hela företag löpande får de senaste kunskaperna inom miljö och hållbar utveckling. Vi vill gärna vara ett föredöme inom miljöområdet för både konkurrenter och kundföretag.

Om du vill veta mer om oss och våra tjänster är det bara att ringa oss på 042-610 11 00. Vår vänliga kundtjänst tar snabbt och effektivt hand om dina frågor och önskemål. Varmt välkommen!