Budfirma Malmö

En pålitlig budfirma i Malmö

Om du har behov av transport och behöver ett snabbt och pålitligt alternativ, har du kommit till rätt plats. Expressbolaget Budservice är en pålitlig budfirma i Malmö som varit verksamma i branschen i över 30 år. Vi utför bud- och transporttjänster effektivt och tryggt till företag och privatpersoner i Malmö och övriga Skåne. Vi har en god kapacitet med en fullt utbildad personal och en stor vagnpark som kan ta sig an alla typer av uppdrag inom transport. Hör du av dig till oss kan du räkna med snabba puckar och tillförlitliga leveranser.

 

En transportfirma i Malmö som är rimlig och flexibel

Bud- och transporttjänster skall inte behöva vara dyra anser vi. Vi är alltid anpassbara till våra kunder när det gäller tjänster och priser. Vi skräddarsyr tjänster för flera företagsbehov och har alltid rimliga priser för mer långsiktiga och återkommande samarbeten. Som transportfirma i Malmö är vi ansedda som rimliga när det gäller priser och flexibla när det kommer till tjänstelösningar. Det ryktet kommer vi förvalta i många år framöver.

 

Brett tjänsteutbud

Vi kan erbjuda det mesta som innefattar bud och transport. Vi tar oss an stora som små uppdrag inom bland annat:

  • Privata bohagsflyttar
  • Företagsflytt
  • Kyl- och frystransport samt hantering och transport av farligt gods
  • Lager och magasinering
  • Fordonsförsäljning

Vi brinner för vårt jobb

Sedan vi startade vår verksamhet 1984 i Bjuv utanför Helsingborg har vi lyckats hålla samma goda anda och arbetsmoral intakt i företaget. Vi brinner för det vi arbetar med och vi strävar hela tiden efter att förbättra oss genom utbildning samt genom att konstant följa med i teknik- och miljöutveckling inom transportområdet.

 

Det är svårt att hitta en mer dedikerad transportfirma i Malmö än oss, hör av dig redan idag så ser vår duktiga kundavdelning till att du får hjälp med ditt behov. Välkommen!