Budbil Malmö

Budbil i Malmö som får jobbet gjort

När du eller ditt företag behöver en budbil i Malmö med högsta servicenivå är Expressbolaget Budservice ett självklart val. Vi förmedlar varor och gods över hela Malmö, Skåne och tar oss även an arbeten i övriga Sverige. Vi arbetar med fokus på våra kunders önskemål och behov, dessutom kan du vara helt säker på att dina varor kommer i tid – vi lämnar inget åt slumpen och vi ser till att jobbet blir gjort!

 

En budbil i Malmö som klarar allt

Vi har varit verksamma inom branschen i mer än 30 år, med fokus på bud- och transporttjänster över hela Skåne. Vår personal består av utbildade och certifierade chaufförer som kan sitt arbete. Bland annat är vi specialister på kyl- och fryshantering och vi innehar ADR-utbildning för transport av farligt gods. Som budbil i Malmö finns det inte ett arbete vi inte klarar av.

 

Om du anlitar oss kan du räkna med att:

 

  • Vi utför alla uppdrag inom bud och transport som du behöver hjälp med: från enkla sändebud till industritransport

 

  • Du får dina paket och varor i tid – dessutom till rimliga priser

 

  • Alla våra förare är fullt utbildade och certfierade

 

  • Vi alltid väljer de miljövänligaste alternativen för bud och transport

 

  • Du får snabb och effektiv hjälp av en professionell kundavdelning

 

Hör av dig till oss för mer information

Tveka inte att kontakta vår vänliga kundtjänst om du behöver en budbil i Malmö med omnejd. Vi ger dig snabb och effektiv hjälp oavsett om dina behov är av mindre eller större omfattning. Tack vare vår stora vagnpark har vi möjlighet att utföra direktleveranser vid specialbehov. Vi ser fram emot att få höra mer från dig – varmt välkommen till oss på Expressbolaget Budservice.